December 4, 2023

Adresa noastră:

București

Sport

Univ. Craiova – FCSB 1-2. Final încins de partidă cu 2 penalty-uri acordate gazdelor. FCSB urcă pe poziția secundă în clasament

Univ. Craiova – FCSB 1-2. Final încins de partidă cu 2 penalty-uri acordate gazdelor. FCSB urcă pe poziția secundă în clasament

Meci nebun în Bănie cu multe faze spectaculoase pe final. Universitatea Craiova a fost aproape de o revenire de la 0-2, însă roș-albaștrii au protejat foarte bine avantajul și au obținut toate punctele.

FOTO Captura Digisport

FCSB avea nevoie de toate cele 3 puncte pentru a reintra în lupta la titlu. A fost un meci tensionat în care jucătorii roș-albaștri au preferat să adopte un joc mai închis și defensiv pentru a se asigura că pleacă acasă cu toate punctele. Târnovanu a fost din nou în formă maximă și a închis poarta de foarte multe ori în situații în care oltenii au avut șanse mari de a marca. 

Deși gazdele au fost mult mai ofensive în prima repriză, FCSB a profitat la un corner excecutat perfect de Florinel Coman și Compagno a deschis scorul cu o lovitură de cap, în minutul 40. Oaspeții au intrat cu avantaj minim la pauză. 

După pauză, Sorescu i-a luat locul lui Miculescu și a ajutat jocul ofensiv al oaspeților. În…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *