June 14, 2024

Adresa noastră:

București

Sport

Cristiano Ronaldo a finalizat construcția vilei sale de lux din Portugalia și face angajări. Ce salarii oferă

Cristiano Ronaldo a finalizat construcția vilei sale de lux din Portugalia și face angajări. Ce salarii oferă

Chiar dacă nu a câștigat Cupa Mondială cu naționala Portugaliei, Cristiano Ronaldo a îndeplinit un alt obiectiv important pentru anul 2022. Starul portughez a finalizat lucrările la noua sa vilă din țara natală, care a devenit și cea mai scumpă din Portugalia.

Fotbalistul în vârstă de 37 de ani și-a terminat de construit un imperiu în Cascais, zona Quinta da Marinha, din Portugalia, iar acum a scos pe piață și câteva locuri de muncă.

Construită pe o surprafață de 3.000 de metri pătrați, vila lui Ronaldo a costat nu mai puțin de 21 de milioane de euro. Are facilități cum rar poți vedea la un om normal: terenuri de tenis, piscină interioară și piscină exterioară, sală de sport și un garaj uriaș unde înca 20 de mașini, el fiind cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru autoturisme.

Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, de Crăciun, soția sa, Georgina, i-a făcut un alt cadou fabulos, și anume o limuzină de lux în valoare de 330.000 de euro.

Cristiano Ronaldo face angajări la noua sa vilă. Ce salarii oferă

Cristiano Ronaldo va avea mai mulți angajați la noua sa vilă. Așadar, acum caută să angajeze îngrijitor pentru casă, care să aibă grijă și de iarba din curte, majordom, bucătar, femeie de serviciu, printre altele.

Presa internațională scrie că salariile oferite de Ronaldo nu sunt deloc de neglijat. Fiecare angajat ar urma să aibă o remunerație lunară în jur de 6.000 de euro, depinde de ce post va ocupa.

Noul conac al lui Cristiano Ronaldo va fi cel mai scump din Portugalia, scrie Prosport.

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *