June 14, 2024

Adresa noastră:

București

Sport

De ce a aruncat Gigi Becali toate parfumurile pe care le avea și le evită pe femeile care se dau prea mult cu parfum: „Pleacă! Ieși afară!”

De ce a aruncat Gigi Becali toate parfumurile pe care le avea și le evită pe femeile care se dau prea mult cu parfum: „Pleacă! Ieși afară!”

Gigi Becali a luat o decizie relativ neobișnuită zilele acestea: a renunțat, definitiv spune el, la parfumurile pe care le deținea.

Mai mult decât atât, patronul FCSB spune că dacă simte în casa sa că vreunul din angajați miroase a parfum, îl trimite acasă să se schimbe.

Latifundiarul din Pipera susține că nu mai vrea ca parfumurile să îl „afemeieze” și că decizia a luat-o chiar acum câteva zile.

Astfel, în stilu-i bine cunoscut, Becali a luat decizia pe loc: a adunat toate sticlele de parfum din casă și le-a aruncat la coșul de gunoi! Apoi, susține afaceristul, a fost ajutat de Dumnezeu să nu mai tânjească după „afrodisiace”, notează ProSport.

„M-am dus acasă și m-am gândit așa: ma afemeiază pe mine parfumul? Le-am luat și le-am aruncat pe toate la coș. Nu mai am nimic, nici un parfum. Păi dacă mă afemeiază pe mine… Mi-a dat Dumnezeu dar, că după ce le-am aruncat, nu mai tânjesc după ele. Eu m-am abținut de la ceva ce nu mai voiam.

Eu acum dacă miroase cineva pe la palat și-l simt, întreb cine e și-l trimit acasă să se schimbe: «hai pleacă, ieși afară îi zic». Sau o femeie care miroase a parfum prea tare… Ea, femeia, prin parfum te atrage că are afrodisiace. Mie îmi vine să vomit dacă miros. Eu nu suport parfumul, ăsta e dar de la Dumnezeu”. a spus Gigi Becali la Antena 3.

Ulterior, Becali a dezvăluit și ce l-a determinat, de fapt, să ia o decizie radicală în prag de an nou: „Paza Celor Cinci Simțuri”, o pildă a Sfântului Nicodim Aghioritul, l-a luminat pe patronul de la FCSB.

„Eu am citit «paza celor cinci simțuri», care spune că parfumul afemeiază pe bărbat, pentru că sufletul ia pe interior ce are pe exterior. Așa te afemeiază parfumul. Bărbăția este un atribut: și femeia trebuie să aibă bărbăție, dar se afemeiază prin ce poartă pe exterior: ce haine poartă, cu ce parfum se dă. Așa se afemeiază sufletul, dar sufletul trebuie să fie tare, să fie bărbătesc. De-asta am aruncat toate parfumurile, nu mai am nimica, gata” a spus Becali.

Gigi Becali, dezvăluiri de Crăciun! Se retrage sau nu de la FCSB? „Am să pun fotbalul în faţa lui Dumnezeu”

Gigi Becali a acordat un amplu interviu la Realitatea TV în care a vorbit despre fotbal, religie sau familie.

A evitat să spună dacă va ieși în curând din lumea fotbalului, el fiind implicat ca investitor în sportul-rege de aproape 20 de ani.

FCSB, echipa omului de afaceri din Pipera, e pe locul trei în Superliga, cu 38 de puncte, pe doi e CFR Cluj, 44 de puncte, iar pe prima poziție e Farul Constanța, 45 de puncte.

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *