July 20, 2024

Adresa noastră:

București

Sport

Federația Română de Fotbal, informații de ultimă oră pentru suporteri despre achiziția biletelor pentru meciul România – Olanda

Federația Română de Fotbal, informații de ultimă oră pentru suporteri despre achiziția biletelor pentru meciul România – Olanda

Detalii importante legate de procedura de achiziție a biletelor pentru meciul din optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal 2024, în care România va întâlni Olanda.

Fanii români speră să fie în tribune și în meciul cu Olanda. FOTO: Facebook

Partida este programată marți, 2 iulie, de la ora locală 18:00, pe stadionul din Munchen.

Stadionul din Munchen, cu o capacitate de aproximativ 64.000 de locuri pentru meciurile de la EURO 2024, este locul de desfășurare a acestui meci. Din totalul locurilor disponibile, UEFA a rezervat câte 7.000 de bilete pentru fiecare dintre echipele calificate în faza optimilor de finală. Restul biletelor au fost vândute deja înainte de a se cunoaște echipele participante la această fază a competiției.

”În încercarea de a răspunde cererii mari de bilete din partea suporterilor români, Federația Română de Fotbal a solicitat suplimentarea numărului de bilete rezervate pentru fanii români….

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *