July 20, 2024

Adresa noastră:

București

Sport

Cine este românul care a alergat de la București până la München pentru primul meci al României la Euro 2024: „E o călătorie”

Cine este românul care a alergat de la București până la München pentru primul meci al României la Euro 2024: „E o călătorie”

Daniel Horhogea, în vârstă de 40 de ani, a transformat calificările României la EURO în provocări extreme. 

Daniel Horhogea a alergat 1400 de kilometri FOTO: FRF

Pentru a doua oară, după Campionatul European din Franța, din 2016, Daniel Horhogea a parcurs distanța dintre România și țara gazdă de la EURO în alergare.

Călătoria de anul acesta a durat 25 de zile și a însemnat, cumulat în jur de 1.400 de kilometri. Fan Dinamo, Daniel a plecat de la Stadionul „Ștefan cel Mare” din București și s-a oprit abia în fața Munich Fussball Arena, unde România joacă primul meci la EURO 2024, contra Ucrainei.

A întâlnit în drumul său mulți oameni uimiți de ceea ce și-a propus să facă. „Ai nevoie de o doză de curaj ca să duci la bun sfârșit (n.r. o asemenea călătorie). S-ar putea să ai și probleme, am avut și eu glezne umflate, probleme cu tibia, dar astea sunt probleme medicale pe care le poți întreține cu un pic de…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *