December 4, 2023

Adresa noastră:

București

Sport

Manchester City – Real Madrid 4-0. „Cetățenii” vor juca prima lor finală din Liga Campionilor după ce au eliminat campioana en titre

Manchester City – Real Madrid 4-0. „Cetățenii” vor juca prima lor finală din Liga Campionilor după ce au eliminat campioana en titre

Campioana en titre din Liga Campionilor a fost umilită în returul din Anglia. Manchester City a făcut un joc perfect în fața propriilor suporteri și s-a calificat în marea finală care va avea loc la Istanbul.

FOTO EPA EFE

În returul de pe Itihad, „cetățenii” au dominat clar jocul în primele 45 de minute. Haaland a fost aproape de a deschide scorul în primele 5 minute de joc. Courtois a fost într-o formă de zile mari în poarta oaspeților și a apărat formidabil mai multe ocazii importante ale gazdelor de a deschide scorul.

Bernardo Silva nu a mai ratat ținta în minutul 23 și a deblocat scorul pe tabelă. În minutul 33 Real Madrid a avut primele mari ocazii de a restabili egalitatea. După ce Benzema a ratat o fază importantă, a urmat șutul trimis în transversală de Kroos. Înainte de pauză, Bernardo Silva a majorat diferența pe tabela de scor și cetățenii au intrat cu un avantaj semnificativ la vestiare. 

La revenirea de la…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *