March 2, 2024

Adresa noastră:

București

Sport

Jucătoarea de tenis Amanda Anisimova a anunţat o pauză nedefinită în carieră: „A devenit insuportabil să disput un turneu”

Jucătoarea de tenis Amanda Anisimova a anunţat o pauză nedefinită în carieră: „A devenit insuportabil să disput un turneu”

Jucătoarea americană de tenis Amanda Anisimova, nr.46 mondial şi semifinalistă la Roland Garros în 2019, a anunţat că a decis să facă o pauză nedifinită în cariera sa sportivă, confruntându-se cu „sindromul epuizării profesionale” (burn-out), relatează cotidianul L’Equipe.

Amanda Anisimova – arhiva foto

Anisimova, care a ocupat în vârful carierei sale locul 21 în ierarhia WTA, nu a mai obţinut rezultate concludente din vara lui 2022 şi de la sfertul de finală de la Wimbledon pierdut în faţa româncei Simona Halep (4-6, 2-6). Ea a explicat că din acea perioadă problemele sale au devenit insurmontabile, relatează Agerpres.

Mă lupt cu adevărat contra burn-out-ului din vara lui 2022. A devenit insuportabil să disput un turneu. În acest moment în care mă aflu, prioritatea mea este binele meu mental şi să fac o pauză o vreme. Am făcut tot ce am putut pentru a traversa această perioadă„, a explicat ea într-o postare pe…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *