July 20, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

Mircea Geoană anunță creșterea numărului de militari străini în România: „Va crește calitatea modului în care ne apărăm teritoriul ”

Mircea Geoană anunță creșterea numărului de militari străini în România: „Va crește calitatea modului în care ne apărăm teritoriul ”

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a anunțat că numărul de militari străini prezenți în România va crește. Acest anunț vine în contextul în care NATO își consolidează prezența în Europa de Est pentru a contracara amenințările potențiale.

Mircea Geoană. FOTO Arhivă

Secretarul general adjunct al NATO a declarat, pentru Pro Tv, că Rusia „nu are intenția și nici capacitatea” să agreseze un stat NATO la acest moment, dar poartă „un război hibrid total”.

El a adăugat că, deși Rusia nu are intenția și nici capacitatea de a agresa militar vreun stat NATO, războiul hibrid total este declanșat împotriva noastră și vedem atacuri cibernetice, dezinformare, război hibrid, probleme legate de sabotaj, acte de violență și asasinat.

Geoană a menționat că există, în clipa de față, o combinație de crize și de transformări tehnologice și de societate de o complexitate fără precedent. El a subliniat…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *