July 23, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

Cu Rareş Bogdan şi familia, de Crăciun, acasă la Cluj-Napoca: „Singuri nu putem face nimic”

Cu Rareş Bogdan şi familia, de Crăciun, acasă la Cluj-Napoca: „Singuri nu putem face nimic”

Rareș Bogdan a povestit în exclusivitate la Antena 3 CNN cum petrece Crăciunul împreună cu familia, la Cluj. Europarlamentarul și-a adus aminte şi de sărbătorile petrecute în copilărie.

Politicianul Rareș Bogdan a povestit pentru Antena 3 CNN cum își petrece acesta sărbătorile de iarnă. De asemenea, a povestit și câteva întâmplări din copilărie.

„Sărbătorile nu le concepem în altă parte, decât la Cluj. De Crăciun, ne trezim, mergem la biserică, apoi vine fratele ei (soției), acesta este obiceiul. Servim micul dejun mai târziu și apoi în seara zilei de 25 mergem la socrii mei, la părinții Florinei, unde copiii sunt foarte fericiți.

Mă bucur că am părinții care trăiesc, sunt sănătoși, ne așteaptă și îmi aduc aminte de fiecare dată de momentele copilăriei mai ales când mă duc în casa copilăriei. Îmi aduc aminte cum bunicul meu încălzea o cărămidă și o punea într-un pled pe care mi-l dădea să mă încălzească atunci când veneam de la patinoar”, a spus Rareș Bogdan.

De asemenea, politicianul a povestit și despre mama sa și sentimentele pe care le poartă pentru aceasta.

„Mama e unică pentru mine și e omul care a fost întotdeauna aproape. Am un respect deosebit, o dragoste, cum cred că doar Mihai (n.r. fiul acestuia) are pentru mama lui.

Mi-a spus vezi că nu pot singur să schimb lumea. Nu poți singur să îi schimbi pe cei care fac rău României. Mă bucur că eu și tatăl tău te-am educat patriot și cu credință că țara asta va reuși”, a mărturisit politicianul.

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *