July 20, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

Reacția lui Kelemn Hunor la săgețile PSD-PNL pe tema alegerilor prezidențiale: „Această guvernare este compromisă în totalitate”

Reacția lui Kelemn Hunor la săgețile PSD-PNL pe tema alegerilor prezidențiale: „Această guvernare este compromisă în totalitate”

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a taxat vineri seară, la Digi24, maniera în care Partidul Național Liberal tratează calendarul alegerilor prezidențiale. Hunor a mai precizat și că este inadmisibil ca liberalii să revină asupra deciziei, după ce, în martie, au aprobat calendarul pentru tot anul.

Kelemen Hunor a afirmat că guvernarea „este compromisă”. FOTO gov.ro (Arhivă)

„Această situație e absolut hilară, nu ar trebui să se întâmple așa. În martie au anunțat un calendar pentru tot anul, a fost și decizie aprobată de BPN al PNL, și calendar asumat. S-au răzgândit! E inacceptabil să se răzgândească. E inacceptabil față de cetățeni, și e inacceptabil față de partenerii din Coaliție, cei cu care guvernezi. Să nu ții de cuvânt, să schimbi permanent planul în funcție de interesele tale personale, este inacceptabil”, a afirmat președintele UDMR. 

„Stabilirea datei alegerilor este atributul guvernului”

În…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *