July 20, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

Calificarea României în optimile EURO 2024 naște reacții în lanț. Klaus Iohannis: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor”

Calificarea României în optimile EURO 2024 naște reacții în lanț. Klaus Iohannis: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor”

Președintele României, prim-ministrul Marcel Ciolacu, dar și președintele Senatului, Nicolae Ciucă, au felicitat miercuri, 26 iunie, echipa națională de fotbal pentru calificarea în optimile EURO 2024.

Klaus Iohannis a felicitat echipa națională de fotbal pentru calificarea în optimi. Foto: Arhivă

„Felicitări echipei naţionale de fotbal pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European! Dragi tricolori, aţi adus încă o dată bucurie românilor. Suntem alături de voi! Hai, România!„, a transmis șeful statului într-o postare publicată pe Facebook.   

Aţi muncit, aţi suferit şi aţi câştigat! Bravo, România! Aţi adus bucuria în sufletul românilor!”, este mesajul făcut public pe Facebook de premierul Marcel Ciolacu 

În cele din urmă, Nicolae Ciucă a declarat că echipa națională a reușit chiar de Ziua Drapelului Național să se califice în optimile EURO 2024.

România a obţinut…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *