July 23, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

PSD dă ultimatum liberalilor cu privire la data alegerilor prezidențiale. Romașcanu: „Predoiu are două hotărâri pe masă”

PSD dă ultimatum liberalilor cu privire la data alegerilor prezidențiale. Romașcanu: „Predoiu are două hotărâri pe masă”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, luni, că partidul nu poate fi de acord cu transformarea săptămânală a calendarului electoral, și că data primului tur ar urma să fie decisă, săptămâna aceasta, de ministrul de Interne Cătălin Predoiu, împreună cu PNL, având de ales între 15 și 29 septembrie.

Romașcanu: Astăzi au fost încercări de a discuta datele privind alegerile prezidențiale Foto: Arhivă

A avut loc o altă ședință a coaliției astăzi. S-au discutat și teme economice, teme de guvernare, dar firește au existat și anumite discuții legate de data alegerilor. În februarie, martie, s-a decis un calendar întreg pentru tot anul electoral 2024,iar domnul președinte Ciucă a avansat data de 15 septembrie, dată pe care am avut-o în vedere atunci când politic s-a decis inițierea unei hotărâri de Guvern care să aibă data de 15 septembrie ca tur I și 29 ca tur II. Între timp, colegii liberali,…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *