July 20, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand nu se lasă: „Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1”

Rezultate alegeri locale 2024. Clotilde Armand nu se lasă: „Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1”

Clotilde Armand a anunțat vineri, 14 iunie, printr-o postare pe Facebook că a făcut plângere penală „împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale”.

Armand a făcut plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 1. Foto: Facebook (Arhivă)

Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale. 

Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost mușamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicațiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secție am găsit zeci de buletine de vot în plus, în urnă, față de numărul de persoane care au votat.  

PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate care au dispărut din datele…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *