July 22, 2024

Adresa noastră:

București

Politică

Circ în Parlament. Jigniri între Diana Șoșoacă și un deputat PSD. „Luați dulapul de aici” /„Dulap e mă-ta! Sunteți grobian!”

Circ în Parlament. Jigniri între Diana Șoșoacă și un deputat PSD. „Luați dulapul de aici” /„Dulap e mă-ta! Sunteți grobian!”

Parlamentul a devenit nu doar un for de legiferare, ci loc unde săgețile obișnuite între politicieni au fost înlocuite cu injurii și atitudine agresivă. Un astfel de episod a fost cel între senatoarea Diana Șoșoacă și un ales PSD, care și-au aruncat vorbe grele.

Diana Șoșoacă s-a dat iar în stambă zilele trecute FOTO Inquam Photos

UPDATE Într-un drept la replică pentru „Adevărul”, Biroul de Presă al S.O.S, formațiune din care face parte Diana Șoșoacă, precizează că filmulețul cu jignirile e prezent încă la ei pe pagină și nu doar. 

Aţi afirmat că filmul jignirilor aduse de deputatul PSD senatorului Diana Iovanovici-Şoşoacă, preşedintele S.O.S. România, „a dispărut” de pe paginile dânsei de facebook. De ce aruncaţi dezinformări fără să aveţi măcar curiozitatea să verificaţi, sau aruncați textele la întâmplare pentru că nu aveți nici o responsabilitate? Înregistrarea respectivă nu a dispărut nici…

Citeşte mai mult

About Author

admin

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *